Na bijna drie decennia op het podium gaat Rapalje Celtic Folk Music nog altijd lachend door het leven. De beroemde groep uit Groningen heeft in die tijd ontelbare grenzen overschreden, vele prijzen gewonnen en, gehuld in kilts, talloze avonturen beleefd. 

Rapalje voelt als een familie die bij je over de vloer komt: elke show barst van de energie en gaat gepaard met veel humor en georganiseerde chaos. David, William, Maceál en Sebastiaan weten als geen ander hoe ze een Schots/Iers folkfeestje moeten bouwen en veroveren keer op keer de muzikale harten van hun publiek.

Of je nu wordt meegesleept door hun opzwepende deuntjes, geïntrigeerd raakt door hun historische flair of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke live-ervaring, Rapalje is een band die je niet mag missen. Ze blijven de vlaggendragers van de folk- en Keltische muziek, en hun muzikale reis is nog lang niet voorbij.

Interview ter gelegenheid van de nieuwe theatershow “waarvan de eerste 7 uitverkocht zijn” met sneak preview van de nieuwe nummers:

nl_NL