Celtic Folk Festival EM2: Halloween 2023!

Het is met trots dat wij aankondigen dat het Celtic Folk Festival ook dit jaar terugkeert naar EM2, Groningen voor een unieke avond vol muziek, dans en cultuur. Het festival zal plaatsvinden op 3 November 2023 in de EM2, waar liefhebbers van goeie muziek en veel gezelligheid samen zullen komen voor een onvergetelijke ervaring

Deze editie is het weer met het thema Halloween, dus trek je favoriete kostuum aan en neem al je vrienden mee!

De voorverkoopprijs geldt t/m 26 oktober. Daarna zijn er tickets aan de deur verkrijgbaar voor €25,- per stuk.

De line-up 

Jick Munro & The Amazing Laserbeams staat garant voor een groot feest. Eerder stonden ze al in Paradiso, op Zwarte Cross, TT Assen, Pinkpop en afgelopen juni nog op ons Rapalje Zomerfolk Festival. De reactie van de bezoekers daar was zo enthousiast dat we hen er in de EM2 zeker bij wilden hebben en dat is gelukt!

De populaire folkrock formatie Flannery is geen onbekende voor veel festivalgangers. Met hun up-tempo, melodische folkrock hebben ze al vele zalen en festivals platgespeeld en een flinke schare trouwe fans verzameld!

Organisator Rapalje is hard op weg naar hun 30 jarig jubileum en heeft opgetreden over de hele wereld. Deze beroepsmuzikanten staan niet alleen bekend om hun muzikale kwaliteiten, maar ook zeker om de gezellige chaos die zij overal met zich meebrengen. Van een vuurdoedelzak tot een t-shirtkanon; elk optreden wordt het publiek weer verrast. Naast bekende meezingers als “Wat Zullen We Drinken”, “Whiskey in the Jar”, “Skye Boat Song” en “The Drunken Sailor” kun je deze avond ook origineel en nieuw materiaal verwachten!

Praktische informatie

Deuren open: 17:00 uur
Aanvang: 19:00 uur
Einde: 23:30 uur

Locatie:
EM2
Suikerlaan 6
9743 DA Groningen

 

Flannery

Rapalje

Jick Munro

nl_NL