Steady Maverick is een echte celtic folk festival-waardige sing en songwriter die uit Groningen komt. Al sinds 1998 is hij bekend als de zanger en gitarist van de bands Tyler’s Gone (winnaar Pop Groningen Talent Award 2011) en Shabby Cabs. Zijn muziekstijl is een unieke mix van blues en americana, waarbij hij zichzelf begeleidt op zijn westerngitaar, mondharmonica’s en zijn voeten.

Wanneer je een optreden van Steady Maverick bijwoont, kun je verwachten dat je meegenomen wordt op een onvergetelijke reis. Met zijn rauwe stem en energieke optreden zorgt hij ervoor dat het publiek niet stil kan blijven zitten. Hij is een echte foot stomping one-man band die het publiek meeneemt in zijn verhalen en emoties.

En dat is precies waarom hij zo’n geweldige toevoeging is aan het celtic folk festival. Zijn unieke stijl en ervaring zorgen ervoor dat het publiek een onvergetelijke ervaring heeft. Dus als je op zoek bent naar geweldige sing en songwriter, dan moet je zeker een optreden van Steady Maverick bijwonen. Je zult niet teleurgesteld worden!

nl_NL