P60, Amstelveen (NL)

1 oktober 2022

In 2022 komt het Celtic Folk Festival voor het eerst naar de P60 in Amstelveen! Op 1 oktober zorgen we ervoor dat je met elkaar en met ons helemaal los kunt gaan op de beste nummers van Pyrolysis en natuurlijk Rapalje!

Doors: 19:30

Locatie
P60
Stadsplein 100a
1181 ZM
Amstelveen

Iedereen die wel eens op ons Zomerfolk festival geweest is of bij eerdere edities van het Celtic Folk Festival weet dat we altijd alles op alles zetten om je een onvergetelijke ervaring mee te geven. Eerdere edities in Groningen, Orvelte en ook Duitsland waren enorm succesvol. Tijdens onze show kun je genieten van meezingers als “The Drunken Sailor”, ‘Whiskey in the Jar’ en natuurlijk “Wat Zullen We Drinken”. Ook brengen we onder andere de door de hitserie “Outlander” bekend geworden ballade “The Skye Boat Song” op onvergetelijke wijze ten gehore. Tijdens het Celtic Folk Festival nemen we bovendien onze nieuwe gastviolist Sebastiaan Hidding mee, onder andere bekend van The Highland Sell-Outs en The Dolmen. Bovendien nemen we natuurlijk ook uitgebreid de tijd om een drankje te drinken met je, een praatje te maken en natuurlijk voor handtekeningen en foto’s.

Op 1 oktober komt dit geweldige evenement naar de P60 in Amstelveen. Naast een groots concert van onszelf, zal de groep Pyrolysis ook optreden. Pyrolysis is een jonge en energieke folk band. Hoewel hun zelf geschreven nummers vooral knipogen naar de Keltische volksmuziek, zijn ook full-force punk, gypsy en piraten invloeden duidelijk te horen. Vijf jonge muzikanten bomvol enthousiasme, gewapend met bouzouki, accordeon, bodhrán, viool en bas, spelen een ijzersterk, energiek, maar nog steeds intiem en gezellig optreden die het publiek meeneemt naar een plek waar men alle zorgen kan vergeten.

Daarnaast zal er ook een solo optreden van William zijn en verzorgen Rosalie Wagenaar en haar zusje Madelief Ierse dans tijdens ons optreden. Rosalie danst al meer dan 13 jaar bij Rapalje en is daarnaast eigenaresse van de succesvolle dansschool ‘Rose Irish Dance School’. De Rose Irish Dance School heeft al veel bijzondere optredens mogen doen, waaronder bij Najib & Jandino Live in De Kuip, het tv-programma Circus Gerschtanowitz, de Nationale Taptoe in Ahoy en Belgium’s Got Talent. Bovendien kun je op 7 oktober hun auditie zien bij het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent.

nl_NL