23-3-2024 Celtic Folk Festival Centrum Eelde

Bands:

Rapalje

Roy Gullane

The Shannons

Flannery

Dewar

Whatever’s Left

Marcel Dunker

Old Man Fergus

Chris Murphy

Highland Dancing

The MylesBrothers

23 maart 2024 Celtic Folk Festival Eelde!

Folkmuziekliefhebbers opgelet! Celtic Folk Festival kondigt, wegens groot succes, met trots de 2de editie van dit evenement aan in het prachtige dorpscentrum van Eelde. Geniet op zaterdag 23 maart 2024 van een dag vol live muziek, whisky en cultuur in de Herberg, Dorpskerk, het museum en de twee kroegen.

Beleef de levendige energie van Keltische  folkmuziek terwijl je naar talentvolle bands luistert die op de verschillende locaties spelen. Dans mee, of geniet gewoon van de show.

Mis dit feestelijke evenement niet, een voorproefje van de lente. Kom op 23 maart naar Eelde voor het Celtic Folk Festival en dompel je onder in de rijke tradities van de Keltische cultuur. Het evenement begint om 18:30. Tot dan!

Tickettype Prijs Winkelwagen
23 maart Celtic Folk Festival Eelde 2024 € 23,50
Koop een ticket
23 maart Eelde inclusief Whisky tasting € 47,50
Koop een ticket
23 maart Whisky Tasting (zonder festival ticket) € 30
Koop een ticket

Wat kun je verwachten bij Celtic Folk Festival Eelde?

We laten de trommels roffelen en strijken de violen, want het Celtic Folk Festival Eelde komt er aan! Om 18:30 uur openen we het festival in de prachtige Dorpskerk. Wat volgt is een avond vol muziek, dans en gezelligheid.

Het feest houdt dan ook niet op bij de deur van de kerk, want het hele centrum van Eelde neemt deel aan deze bijzondere dag. In totaal zijn er vijf locaties waar je kunt genieten van onze bijzondere line-up, waarbij je steeds op twee locaties tegelijk iets kunt bekijken: je kunt zelf kiezen dus! De bekendste acts spelen meerdere keren. Je ticket geeft toegang tot alle vijf de locaties waar optredens zullen plaatsvinden.

Bovendien kun je op enkele plekken in het centrum genieten van speciale menu’s in Keltische stijl tot gewoon een hapje en een drankje; er is voor ieder wat wils. Mocht je  gedurende de avond nog meer honger krijgen, hoef je je geen zorgen te maken. Ook dan zijn er diverse eetgelegenheden geopend waar je terecht kunt voor iets lekkers.

Dit is een avond die je niet snel zal vergeten, dus leg je dansschoenen vast klaar en sluit je aan bij de feestende massa in Eelde. Het Celtic Folk Festival Eelde is een ervaring die je met al je vrienden en familie wil beleven en je daarom absoluut niet mag missen! Vorig jaar waren de tickets razendsnel uitverkocht dus haal je kaartjes snel in huis.

Whisky Tasting

Gratis Kindermiddag

Proef de magie van de Highlands bij onze allereerste Whisky Tasting op het Celtic Folk Festival in Eelde!

Stap binnen in een wereld van smaken, verhalen en betoverende muziek terwijl we je meenemen op een onvergetelijke reis door de Schotse en Ierse hooglanden. Laat je verrassen door de diepte van karakter, het rijke verhaal en de warme tonen van onze zorgvuldig geselecteerde whisky’s. Elk glas wordt vergezeld door een persoonlijk verhaal en omlijst door de betoverende klanken van Rapalje, die speciaal zijn uitgekozen om de essentie van elke whisky te vangen.

En alsof dat nog niet genoeg is, verwennen we je smaakpapillen met heerlijke hapjes die perfect samengaan met de unieke smaakprofielen van elke whisky. Bereid je voor op een Tasting vol genot en ontdekkingen, waarbij whisky, verhalen en muziek samenkomen in een harmonieus festijn voor de zintuigen.

Mis deze unieke ervaring niet op het Celtic Folk Festival in Eelde. We kijken ernaar uit om samen met jou te proosten op de schoonheid van de Keltische tradities en de rijke wereld van Whisky!

Hiervoor zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Locaties Celtic Folk Festival

Eelde, Drenthe

Dorpskerk

Herberg Hilbrantz

Theater Boelens

Pub Mekies

Museum

Celtic Folk Festival Eelde wordt mede mogelijk gemaakt door:

nl_NL