11 maart 2023 Celtic Folk Festival Eelde!

Folkmuziekliefhebbers opgelet! Celtic Folk Festival kondigt met trots een nieuw evenement aan in het prachtige dorpscentrum van Eelde. Kom op zaterdag 11 maart 2023 naar een dag vol live muziek, dans en cultuur in de Herberg, Dorpskerk en de twee kroegen.

Beleef de levendige energie van Keltische  folkmuziek terwijl je naar talentvolle bands luistert die live op elke locatie spelen. Dans mee, of geniet gewoon van de show.

Mis dit feestelijke evenement niet, een voorschot op de Lente. Kom op 11 maart naar Eelde voor het Celtic Folk Festival en dompel je onder in de rijke tradities van de Keltische cultuur. Tot dan!

Historische reis voor kinderen

Maak je klaar voor een middag vol avontuur en plezier tijdens onze gratis superleuke historische reis. Luister naar traditionele instrumenten in prachtige gebouwen (waar je ouders ’s avonds gaan feestvieren), leer en geniet van de Keltische cultuur. Onderweg krijg je een heerlijk glas ranja. Neem je ouders mee op dit onvergetelijk avontuur voor het hele gezin! Ga jij met ons op ontdekkingsreis door de geschiedenis en traditionele muziek?

Locaties Celtic Folk Festival

Dorpskerk

Herberg Hilbrantz

Theater Boelens

Pub Mekies

Bands Celtic Folk Festival

Rapalje

Cochon Bleu

Fling

Steady Maverick

Marcel Dunker

Flannery

Highland Sell-Outs

William

Wat kun je verwachten bij Celtic Folk Festival Eelde?

 

 

We laten de trommels roffelen en strijken de violen, want het Celtic Folk Festival Eelde komt er aan! Om 18:30 uur openen we het festival in de prachtige Dorpskerk. Wat volgt is een avond vol muziek, dans en gezelligheid.

Het feest houdt dan ook niet op bij de deur van de kerk, want het hele centrum van Eelde neemt deel aan deze bijzondere dag. In totaal zijn er vier locaties waar je kunt genieten van onze bijzondere line-up, waarbij je steeds op twee locaties tegelijk iets kunt bekijken: gewoon zelf kiezen dus! De bekendste acts spelen meerdere keren. Je ticket geeft toegang tot alle vier de locaties waar optredens zullen plaatsvinden.

Het hele centrum is natuurlijk voor etenstijd geopend. Van speciale  menu’s in Keltische stijl tot gewoon een hapje en een drankje, er is voor ieder wat wils. Mocht je  gedurende de avond verder nog honger krijgen, hoef je je ook geen zorgen te maken. Ook dan zijn er diverse eetgelegenheden open in het centrum waar je terecht kunt voor iets lekkers.

Aan het einde van de avond kijken we wie er nog overeind staan om tijdens een echte sessie nog even te jammen in Boelens.

Dit is een avond die je niet snel zal vergeten, dus leg je dansschoenen vast klaar en sluit je aan bij de feestende massa in Eelde. Het Celtic Folk Festival Eelde is een ervaring die je met al je vrienden en familie wil beleven en je daarom absoluut niet mag missen!

Celtic Folk Festival Eelde wordt mede mogelijk gemaakt door:

nl_NL